Търсене в този блог
http://rh.revolvermaps.com
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ !
toolbar powered by Conduit |
ПРЕВЕДИ СТРАНИЦАТА НА СВОЯ ЕЗИК
ЛЮБИМИ ФИЛМИ С ГЕОРГИ ПАРЦАЛЕВ
РУСКА АНИМАЦИЯ
ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ
АУДИО ПРИКАЗКИ
ЛЮБИМИ ФИЛМИ ОТ НАШЕТО ДЕТСТВО
RELAX
Aventura en el arrecife de Coral
TV1
Watch live streaming video from viktoria at livestream.com
POPULAR TV
Watch live streaming video from populartv at livestream.com
ZELENA TV SRBJE
Watch live streaming video from zelenatv at livestream.com
Akcija Online
Watch live streaming video from akcijaonline at livestream.com
Гореща салата от броколи и картофи
ОтговорИзтриванеПродукти:
6 резена бекон
3 средни червени картофа
1 глава кромид лук
125 мл вода
3 с л червен винен оцет
2 ч л захар
1 1/2 ч л сол
Приготвяне:
• Беконът се нарязва на парчета с размер 1 см.
• Картофите се почистват, измиват и нарязват на тънки шайби с дебелина 5 мм.
• Лукът се почиства и се нарязва на дребно.
• В голям тиган се изпържа беконът на среден огън.
• Изважда се и се изсипва мазнината от пърженето, като се запазват 3 с л от нея.
• Огънят леко се увеличава.
• В тигана се изсипват картофите и лукът.
• Пържат се около 10 минути, като се обръщат от време на време.
• След като картофите придобият златист цвят, се сипват 125 мл вода.
• Огънят се намалява на минимум.
• Тиганът се захлупва, а картофите се задушават 5 минути или докато станат меки.
• Добавят се оцетът, захарта, солта и люспите от червения пипер.
• Всичко се задушава, като се разбърква. докато течността кипне и леко се сгъсти.
• Броколито се измива, почиства се от листата и грубите части.
• Разделя се на дребни букетчета.
• Поставя се в тенджерата, като се сипва вода, колкото да покрие броколите.
• На силен огън се довежда до кипване.
• Огънят се намалява на минимум.
• Тенджерата се захлупва, а броколито се задушава 8-10 минути, като
http://www.gotvetesmen.com/
ОтговорИзтриване