Моят Феисбук профил

Търсене в този блог

http://rh.revolvermaps.com

www.revolvermaps.com

Map

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ !








toolbar powered by Conduit

ПРЕВЕДИ СТРАНИЦАТА НА СВОЯ ЕЗИК

ЛЮБИМИ ФИЛМИ С ГЕОРГИ ПАРЦАЛЕВ

РУСКА АНИМАЦИЯ

ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ

АУДИО ПРИКАЗКИ

ЛЮБИМИ ФИЛМИ ОТ НАШЕТО ДЕТСТВО

RELAX

Aventura en el arrecife de Coral

TV1

Watch live streaming video from viktoria at livestream.com

POPULAR TV

Watch live streaming video from populartv at livestream.com

ZELENA TV SRBJE

Watch live streaming video from zelenatv at livestream.com

Akcija Online

Watch live streaming video from akcijaonline at livestream.com

неделя, 21 ноември 2010 г.

Рецепти, продукти, подправки и съвети

Рецепти, продукти, подправки и съвети

2 коментара:

  1. Гореща салата от броколи и картофи
    Продукти:

    6 резена бекон
    3 средни червени картофа
    1 глава кромид лук
    125 мл вода
    3 с л червен винен оцет
    2 ч л захар
    1 1/2 ч л сол

    Приготвяне:

    • Беконът се нарязва на парчета с размер 1 см.
    • Картофите се почистват, измиват и нарязват на тънки шайби с дебелина 5 мм.
    • Лукът се почиства и се нарязва на дребно.
    • В голям тиган се изпържа беконът на среден огън.
    • Изважда се и се изсипва мазнината от пърженето, като се запазват 3 с л от нея.
    • Огънят леко се увеличава.
    • В тигана се изсипват картофите и лукът.
    • Пържат се около 10 минути, като се обръщат от време на време.
    • След като картофите придобият златист цвят, се сипват 125 мл вода.
    • Огънят се намалява на минимум.
    • Тиганът се захлупва, а картофите се задушават 5 минути или докато станат меки.
    • Добавят се оцетът, захарта, солта и люспите от червения пипер.
    • Всичко се задушава, като се разбърква. докато течността кипне и леко се сгъсти.
    • Броколито се измива, почиства се от листата и грубите части.
    • Разделя се на дребни букетчета.
    • Поставя се в тенджерата, като се сипва вода, колкото да покрие броколите.
    • На силен огън се довежда до кипване.
    • Огънят се намалява на минимум.
    • Тенджерата се захлупва, а броколито се задушава 8-10 минути, като

    ОтговорИзтриване