Моят Феисбук профил

Търсене в този блог

http://rh.revolvermaps.com

www.revolvermaps.com

Map

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ !








toolbar powered by Conduit

ПРЕВЕДИ СТРАНИЦАТА НА СВОЯ ЕЗИК

ЛЮБИМИ ФИЛМИ С ГЕОРГИ ПАРЦАЛЕВ

РУСКА АНИМАЦИЯ

ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ

АУДИО ПРИКАЗКИ

ЛЮБИМИ ФИЛМИ ОТ НАШЕТО ДЕТСТВО

RELAX

Aventura en el arrecife de Coral

TV1

Watch live streaming video from viktoria at livestream.com

POPULAR TV

Watch live streaming video from populartv at livestream.com

ZELENA TV SRBJE

Watch live streaming video from zelenatv at livestream.com

Akcija Online

Watch live streaming video from akcijaonline at livestream.com

събота, 22 януари 2011 г.

С ДЕЦА НА МОРЕ БГ. ФИЛМ


1972, Аудиовидео - Орфей
Комедия



Участници•Режисьор: Димитър Петков (Пухчо)
•Актьор: Георги Парцалев, Петър Пейчев, Ивайло Джамбазов, Емил Петров, Красимир Марианов, Иван Аршинков, Кирил Петров, Руслан Терзийски, Светлана Крумова, Михаил Мутафов, Татяна Новоселска, Маргарита Стефанова, Светослав Пеев (Славчо), Ренате Киселичка, Златина Дончева, Кръстьо Дойнов

ДЕЛФИНЪТ Докато децата седят на пристанището виждат как Огнян акостира с пълна лодка с риба. Малчуганите са заинтригувани и го помолват да ги повози. Младежа отказва, но в този момент вижда Елена - сестра на едно от децата и веднага се съгласява да ги повози, но заедно с нея. Момчетата са готови на всичко за Огнян - да прикриват Елена за закъсненията, да се преструват на болни, да правят конспирации. Мечтаната награда е рибаря да ги запознае с един делфин. Дали Огнян ще оправдае очакванията им или това е просто едно мимолетно забавление за него?
ФОТОЛЮБИТЕЛ Чичо Манчо (Георги Парцалев) пътува към морето. В командировка е заедно с млада колежка за която жена му не знае. Когато пристига в Несебър малкия Пипси негов съсед от София го фотографира заедно с приятеката му. Чичо Манчо решава, че е изключително важно да вземе компрометиращия негатив, а доброто прекарване може да почака. Идеята му е да води децата на забавления и да се снимат докато филма свърши, а при промиването да изчезне. Колко снимки трябва да се направят за да свърши една лента и какви комични ситуации могат да се случат през това време?

Няма коментари:

Публикуване на коментар